Настаняване

Къща за гости "Марковската къща" е с леглова база за общо 12+2 госта в 2 обособени самостоятелни входа, подходящи за настаняване на две различни компании (6+1души във вход „А” и 6+1души във вход „Б”).

Всеки вход разполага с просторна трапезария с камина, оборудван кухненски бокс, разтегателен диван, телевизор с кабелна телевизия и WC. Кухненският бокс
е обзаведен с керамична плоча с два котлона,фурна,микровълнова печка, тостер, кафе машина, кафеварка, кана за гореща вода, съдомиялна, както и с необходимата посуда. От трапезарията се излиза на обособен с камина кът за барбекю на двора.

Къща за гости „Марковската къща” разполага с общо 6 спални, разпределени във всеки отделен вход (по 3 спални във всеки отделен вход на къщата).

Спалните във всеки вход се намират на втория етаж. На втория етаж има и две бани. В една от спалните има разтегателен фотьойл. Две от спалните са с тераса, от която се открива прекрасна гледка към Стара планина. Всяка спалня разполага с телевизор с кабелна телевизия. За всички гости има осигурени тоалетни принадлежности, както и хавлиени кърпи.

Резервацията е с 50%капаро от цената. 

Настаняването в къщата е от 14.00ч.,а напускането до 12.00ч.

От края на месец май до края на месец септември на разположение на гостите е отопляем басейн.